Videoinlägg #2


Ye!

VIDEOINLÄGG


Ni får mobba mig!

Fortfarande inga kommentarer.

Men men, bara för att en person kollade min blogg en gång betyder det ju inte att personen i fråga kommer följa den, det är väl sånt man får ta! Jag har huvudvärk så jag pallar inte sitta här mycket längre! Så det blir inga roliga inlägg idag. Men vi hörs väl imorgon!

Puss

Vad hände?!

Jag fick ganska många kommentarer för ett par dagar sen och nu inget alls. Och statistiken har sjunkit helt igen. Vad hände?! :( Jaja, äsch eller något. Här kommer dagens klädsel!

  • svarta jeans: Bik bok
  • vitt linne: hm
  • t-shirt: gina
  • skärp: ?
  • väst: veromoda
  • armband: hm
  • halsband:glitter

Godmorgon

Ledsen att jag inte skrev mer igårkväll men jag var så fruktansvärt trött. Jag har precis duschat och nu ska jag göra mig i ordning, det kommer en ''dagens'' sen. BTW, Jag ÄLSKAR min tiiiise <3


Läppstift & Parfym!

Lovade ju att skriva om ett läppstift och en parfym innan så här är det.

Läppstiftet är från viva la diva i nr 20 och färgen är ljus shimmerrosa.

Den ser ljusare ut i verkligheten och är mer rosa än vad den ser ut här. Värt att kolla upp, endast 60pix.

Parfymen är från Mexx och heter Mexx Black!

Den doftar alldeles underbart, gå till närmaste åhlens, kicks etc och ta ett sniff, verkligen jättegod doft!
15ml - 169 kr
30ml - 259 kr
50ml - 349 kr

De båda produkterna är värda att gå och kolla upp! Men nu ska jag vila för jag är supertrött.

puss sålänge!

Trött!

Efter en lång dag i stan är jag alldeles utmattad. Det kommer bilder senare när jag vilat upp mig lite, i detta inlägget hade jag mest tänkt beklaga mig över att jag aldrig blir brun. Solade 20 min i ett intensiv solarie. Och hur stor skillnad blev det, typ nada! Jo röd på näsan o lite färg i svanken men inget annat. *suck* , aja, men det är väl ändå inte bra att sola för mycket.

I senare inlägg kommer det parfym och läppstifts tips! + bilder, håll utkik.

PUSS

LEDSEN!

Jag är faktiskt ledsen på bloggen FÖR ATT, när man får kommentarer så finns det ingen ''svara'' knapp eller så! Är det någon som vet något om hur man besvarar kommentarer? Skulle vara så evigt tacksam, nu när jag börjar få lite kommentarer känns det ledsamt att inte kunna besvara allt snällt som folk skriver. Så om någon vet snääällla berätta för mig!

Här kommer två bilder, en på min söta tise som är lite retarded och en på min favoritsmörgås!
     
Aww^^ lilla bäjkån! <3        Jag är BESATT av ost & gurksmörgås med aromat på!

TUSENMILJARDER TACK!

Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska börja! Loggade in på bloggen, lite halvtrött med ett ganska grått och tråkigt humör, så ser jag alla kommentarer, och jag verkligen bara skiner upp! :D Ni som kommenterat är anledningen till att jag just nu vill hoppa omkring och sjunga och le utav bara attan! Ni anar inte hur mycket det betyder.

Nu är jag fast besluten om att jag ska fortsätta blogga! Det kommer hädanefter även att komma avsevärt mycket fler bilder och andra kuligheter. Kika in mellan varven eller prenumerera och följ min blogg så ska jag försöka se till så att underhållningen är på max!
      
Mina läsare = Mina solstrålar och ni är BÄST! Tack än en gång!

MASSA PUSSAR PÅ ALLA!

Förlåt!

Inte uppdaterat ordentligt varken igår eller idag, jag ber om ursäkt! Har fått massor av kommentarer:D eller ja;P tre men det är mycket för att vara mig! Tack så jättemycket för att ni tar er tid att läsa min blogg. Det betyder verkligen jättemycket!

Idag blir det chill som gäller! Spelade Super paper mario på WII igår och det var jättekul, kommer nog bli mer spelande idag. Jag saknar min Tammie jäääävligt mycket. Men jag är så dålig på att höra av mig. Det är så jobbigt att lyfta på luren och slå in de fem siffror till henne. Tycker i stor sätt alltid det är jobbigt att behöva ringa runt. Kan jag inte bara skicka några vibbar ut i luften så hon känner av att hon ska komma hit eller något;P?! Hoppas du läser detta tuttie. För fyjävlar vad vi ska leka i veckan! Och kul ska vi ha!

Pusspuss!

Outfit.

Tänkte köra en ''dagens outfit''. Bilden är rent åt helvete ful och ignorera min kroppsform.

  • cardigan: HM
  • långärmad t-shirt: HM
  • jeanskjol: veromoda
  • klackskor: skopunkten
  • armband: HM
  • vita pärlörhängen: glitter

Hår!

Jag har färgat håret! RÖTT. Och jag ÄLSKAR det. Blev asnöjd. Har velat färga rött aslänge och nu kände jag mig i stort behov av en förändring så färgat blev det. Har fått höra att det ser rosa ut i dagsljus, menmen det gör väl inget?! Jag är nöjd och det är det viktigaste.

Här kommer en bild!

Städning!

Fan vad det suger att städa. Ärligt ibland kan det kännas helt okej, men fan inte när man är svintrött och asvarm. MEN jag står inte ut med skiten en endaste dag till. Även om det ska ta mig hela jävla natten att bli klar so be it. Men här SKA vara rent innan jag går och lägger mig. Jag har tagit en liten avsvettningspaus just nu, därför jag skriver. Måste dock snart återgå. Förstår inte varför jag gnäller egentligen. Dammsuga och bädda sen är det klart. Men men, sen blir det iaf något litet att äta och att ta piller dags, sen ska jag nog dra och se om det finns något på tv:n.

Tjing!

Uppdatering.

Jag låg och slappa och surfade när T ringde. Hon hittade inte sin plånbok så hon frågade om hon glömt eller tappat den här eller så. Jag letade lite utan resultat. Men sen ringde hon och sa att hon hittat den bakom sängen. Så då blev hon lugn igen. Sen kom hon hit för att hon skulle hänga med till maxi för hon behövde ta ut pengar så då sa jag att hon kunde lika gärna hänga med så hon slapp sticka ända ner till stan. Där blev det en svettig liten tur i min äckligt varma vårjacka!!! Usch och fy! Jag hittade inte det jag skulle ha och tammie skulle bara ha några enstaka småting så vi handlade det sen satte vi oss i bilen och väntade på mamma. Mamma kom strax efter med ett geisc och körde oss snällt till willys. Eftersom jag inte hittade det jag sökte på maxi bad jag om vi kunde köra dit och det kunde vi, tack mamma! Där handlade jag det jag skulle och T hittade även en tidning som lockade så den köpte hon sen var det hem snabbt. hon fick med sig lite kläder hon möjligtvis kommer till att låna ikväll när hon ska iväg. Så du får ha så kul bästis<3

                GEISHA<3

Djurälskare till max!

Jag älskar djur! Älskar älskar älskar, dom är så himla söta. Hade jag kunnat hade jag haft en hel drös med massa olika sorter, schimpans, hundar, katter, kanske en vessla osv. Just nu har jag i hemmet två underbara katter, Bäjkån & Sprak, även en liten fisk. Hemma hos mormor har vi en gräsand, ödlor & grodor, fåglar och en schäferhona vid namn Jackie. Jackie börjar bli en gammal tös nu och har nog inte så långt kvar. Jag hoppas hon mår bra in i det sista och att de skaffar en till vovve sen.

När jag är vuxen och bor i hus vill jag först och främst (som jag känner nu) ha två hundar av raserna:

         
yorkshire terrier         och         mops.

Så sjukt söta och fina är de båda! Vi får se vad framtiden kommer med. Det var allt för nu.

Ha det bra!
P&K         

Planera fredagen!

Okej, imorgon blir nog ändå en ganska lugn dag, har kännt nu ett par dar att jag borde städa men nu får jag fan ta och göra det också. Det blir hela köret, plocka undan, dammsuga, bädda med nya sängkläder etc. Det blir inte golvmoppning iaf.

Har tänkt som fan på det med videoinlägg! Det hade nog varit ganska kul, men det känns samtidigt fruktansvärt pinsamt.
Typ skånska *hrm hrrm*. Men ja, får se hur det blir med det. Jag återkommer imorgon.

Ha det bra!
P&K

Pengar!

Barnbidraget kommer imorgon. Känns bra som fan. Mamma får ta och vara frisk nog så att vi kan handla imorgon! Jag vill verkligen det. Handla är askul tycker jag. Man hittar alltid massa roliga prylar och så. Jag hoppas även på att få övningsköra lite, idag eller imorgon, spelar ingen större roll! Helst båda för att det är så jävla kul haha. Men det lär mamma icke palla med tanke på att vi körde igår, och tre dagar på raken är kanske liiite väl. Hoppas jag kan hitta någon snygg blus snart!

Ha det bra!
P&K

Magasin!

Hej, hej. Vaknade alldeles nyligen, letade modetidningar på tradera men förgäves. OHLORD, igår när jag hade legat och sovit en stund så vaknade jag till, då av att det kändes som där låg något i örat, inte inne i men där ute, ja ni fattar. Och då var det örhänget! För ett par månader sen gjorde jag själv ett hål i den lilla flärpen man trycker på om man ska hålla för öronen. Och nu hade den ätit sig igenom skinnet och skinnet var mitt av så det såg ut som när man delar på tungan       (split tongue). Kanske lägger in bild sen. Men sjukt var det. Och jag hoppas ''flärpen'' läker ihop. Det var allt för tillfället!

Ha det bra!
P&K

Tips; Naglar.

Om du har lite bredare naglar och vill få illusionen av att de ska se smalare ut gör du såhär,

      
Såhär såg min nagel ut utan något på!    Lämna en liten bit av nageln omålad på varje sida!
                                                         Som ni ser ser min nagel längre och smalare ut!


           
Såhär ser det ut när jag målar hela.               Skillnad?

Hoppas det kanske hjälpte lite!

Ha det bra!
P&K

Blandat!

Först och främst kommer en outfit! Om man nu kan kalla det outfit. Lite casual, inget speciellt.

Rosa t-shirt: JC för x antal år sedan!
Vitt linne med grå stärnor: HM för x antal år sedan!
Ljusa jeans: gina tricot, kanske ett år gamla!

Det kommer alldeles efter detta ett nytt inlägg i en ny kategori; Tips! Missa inte det!

Adrenalinet börjar avta!

Det har precis varit bråk så jag har ett överflöd av adrenalin i kroppen, eller hade, det börjar avta! Har tryckt i mig 175 g ostbågar och en energidryck, och en liten kaka, MUMS!!!!

Här kommer ett par väldigt prisvärda shorts jag köpte häromdagen!

Shortsen är från Gina Tricot, eller som tammie säger, vagina tricot! tihi, de går på 149 kr och är supersnygga enligt mig!
Ett bra kap eller vad tycker ni?

Ha det bra!
P&K

Blöh!

Just nu skriver jag mest för att jag är uttråkad. Min dator (laptop) envisas med att överhettas och stänger av sig hela tiden. Därför sitter jag nu vid styvfars dator. Han jobbar eftermiddag så jag är inte ivägen! Blir det jobbigt med FÖR många uppdateringar? Jag vet inte! Å andra sidan är man inte tvingad att läsa ett skit så jag skriver väl vad jag känner för ungefär!

Skitsnack! Innan var jag måttligt förbannad och det kom upp diverse saker jag hade velat skriva här. Men sen tog jag mig i örat och tänkte efter. Vem tar seriöst på en människa som slösar sin tid med att bara skriva massa skit om en annan?! Det hade nog inte jag gjort. Dessutom är det tråkigt att läsa om ett bråk där man får höra ungefär en tredjedel av historian, dels för att man bara läser om personen i frågas historia, dessutom tvivlar jag inte på att samma person utelämnar en del viktiga detaljer! SÅÅ därför ska jag inte göra det ;P. Tammie är påväg hit. Vi ska leka:D! Skriver nog ikväll!

Ha det bra!
P&K

Eftermiddagsinlägg!

Matten gick bra, det som skulle vara 20 min slutade i ca 90 min! Men det var väldigt skönt att få friska upp matten lite. Och niklas är en jäkligt bra lärare. Så det ska nog gå bra. Har inte så mycket mer att säga. Ska fika sen och det ses fram emot!

Här kommer en klar favorit ur parlamentet, se & le!

Förjävla kul enligt mig! Hörs ikväll, ha det bra sålänge!
P&K

Man får ju inte vara tråkig!

Det är ofta jag tänker och kommer på saker jag verkligen velat skriva i bloggen, men jag är ofta väldigt trött och orkar inte sätta mig upp för att skriva in saker och ting. Men man behöver ju inte skriva så mycket. Ska försöka uppdatera morgon, middag, kväll framöver. Lovar inget dock.

Morgonens uppdatering!
Skulle egentligen till min kurator på BUP (Barn & Ungdoms Psykiatrin) Men eftersom vi haft ett uppehåll var det obligatorisk att förälder var med, och så sjuk som mamma är går det inte så det blev framflyttat! Ska träffa skolkurator idag om ett par timmar och strax efter det ska jag ha en liten mini mattelektion med min mattelärare på ca 20 min!

Så enligt min plan med morgon, middag, kväll uppdateringarna borde det komma en när jag kommit hem, men vi får se!

Ha det bra!
P&K

Ta något fult och göra det snyggt!

Dåliga uppdateringar, men vem bryr sig^^? Häromdagen kom jag på att jag ville ha nya shorts, jag hade ett par jeansshorts redan som jag tyckte var fula, så jag gjorde om dom minsann!
Så här såg de ut före:

Så här blev resultatet: 

Tror inte att bilderna är klickbara?! Vet inte hur man gör det så finns det någon som vet så säg gärna till^^

Här kommer en närmre titt på slitningen jag gjorde:

Ha gärna åsikter.

Ha det bra!
P&K

Söt unge!



Så jäääkla söt unge alltså!

Hiss eller diss: Gladiatorsandaler!

  
HISS!
Jag tror alla håller med mig om att gladiatorsandaler är superhiss i sommar!
Jag hade glatt blivit ägare till de bruna på bilden, men ett par liknande på skofynd kostar 399!
Inte snällt för plånboken! Därför blir det en budgetversion för mig!

OHYES! Dessa underbaringar från HM kostar ändast 198 pix och vecka 23 blir dom mina!
LÄNGTAR.

Ooriginell!

Bara för att jag är så fruktansvärt originell (sarkasm) så ska jag starta en ny kategori.

Hiss eller diss?!

Ohyes, inte får man vara sämre än alla andra! , eller något. Denna kategori är endast baserad på mina egna åsikter och inte enligt någon ''modeguru'' eller något sånt. Jag anser mig inte kunna särskildt mycket om mode, så är det modesaker som läggs upp så är det, är det sjukt omodernt så är det det. En hiss eller diss kommer läggas in ikväll, iallafall i denna vakna tid. Sen om klockan hinner slå tolv innan dess vet jag inte. Men håll utkik.

Ha det bra!
P&K

Tisdag!

Ohåjaja!, Idag har jag varit på skolan och skrivit ett prov usch! Inte kul då jag vaknade 03.30 inatt. Jävla reumatiska smärta!
Fyfaaaan vad ont jag hade i både höfter, knän, lårmuskler och vader, skinkmusklerna och fötter. Jaja, sånt är livet.

Matten måste vara klar i slutet av denna veckan -.-! Tandläkare nästa vecka. Mattelektion nästa fredag. BUP nästnästa vecka.

Ja, inte så mycket egentligen men när man bara är dundertrött känns det mycket att tänka på!

Men sen och andra sidan finns det massa saker som är wiwiwiiw pang pang också:D.

Alla får ha ett trevligt påsklov! Ha det bra, P&K!

Inga kommentarer!

Jag vet inte hur många som läser min blogg. Den enda jag vet eller ja tror är T! Men det är så tråkigt att fortsätta skriva om ingen kommenterar. Hur ska jag veta om någon läser då eftersom jag inte heller har några prenumeranter! Var anonym om ni vill men skriv något! Det hade varit kul!

Ha det bra!
P&K

RSS 2.0