Övningskörningstillsåndspapprena!

Idag har jag fått brev från Transportstyrelsen, så nu får jag börja övningsköra, HURRA! Kommer säkert att bli superskoj och jag längtar tills det blir tillfälle:D kom igen och önska mig lycka till nu folket^^

Ha det bra!
P&K

Dagens sista inlägg!

Brorsans kompis kom hit igår. Han hade med sig warhammersaker, så där satt vi och måla de små  gubbarna hela kvällen! Så här blev mina:

För att få ett bättre intryck av storleken på dom så får ni även se denna bilden:

Väldigt, väldigt små figurer! Men kul hade vi och jag blev ganska nöjd med tanke på att det var första gången!

Städning, före & efter!

Såhär såg mitt rum ut innan jag städade och möblerade om!
   

Och såhär såg det ut efter städningen och ommöblerandet!
 
Fått till en hylla att ha sakerna i också så att jag slipper ha alla saker i garderoben!

En ursäkt!

Först och främst vill jag säga att jag ändrat mig angående det här med dagliga inlägg. Man måste ju ha något att skriva om anser jag. Och då blir det bara halvdant om man ska tvinga fram något att skriva om!

Så jag vill be om ursäkt för att jag inte sa det igår.

BLOGGEN NU:

Det kommer hädanefter att skrivas om diverse livsfrågor och allmänna saker som berör alla.
Lite smått om vardagliga livet (mitt liv) kommer det också skrivas om, även om jag sa att jag inte skulle, men jag kan inte låta bli.

Det kommer komma fler inlägg ikväll, men just nu ska vi iväg och handla, men sen så kommer det upp fler inlägg och även lite bilder!

P&K sålänge!

Dagens inlägg!

Idag blir det bara ett kort inlägg, en liten uppdatering sen igår eller något!. Eller ja, jag vet inte, för jag vet inte riktigt vad jag kan skriva idag. Är inte på hugget för att dra upp någon livsfråga eller något ämne man måste skriva mycket om för att det ska bli bra så därför blir det bara en liten ''uppdatering''.

Städande!


Ikväll, nu efter detta inlägget, ska jag städa lite hade jag tänkt. Här är stöööökigt så det behövs verkligen. Jag kom precis på att jag ska nog ta före efter bild så får ni själva se hur resultatet blev. Dock kan jag inte säga helt säkert att bilderna kommer upp idag, då jag inte vet om jag blir färdig idag. Men när det är klart får ni se.

Ha det bra!
P&K

Dagens inlägg!

Jag skulle ju inte skriva så personligt utan mer allmänt! Så dagens inlägg kommer handla om

''Det perfekta discot''

Eftersom jag var på disco idag kom jag på att det kunde vara en bra sak att skriva om. Även om jag själv väldigt sällan i princip aldrig är på discon så har jag ju ändå en åsikt om hur jag tycker man skulle kunna förbättra det!

Så vad är viktigt för att ett disco ska bli lyckat?

1,Jo, först och främst musiken! Det är viktigt att det är varierad musik som passar alla smaker MEN fortfarande takter man kan dansa till. Som discot idag, där var det ett flertal låtar som inte alls passade att dansa till (enligt mig då). Dessutom gällande musiken att inte skifta låt för ofta. Man behöver kanske inte höra exakt varenda millisekund av varje låt, men låt det gärna gå mer än 15 sekunder. Även volymen på musiken är viktig, man ska inte, som jag, behöva få huvudvärk efter två minuter för att man spränger trumhinnorna men det ska ju ändå vara tryck i högtalarna. Det ska vara högt! Men inte över smärtgränsen.

2,Det andra skulle vara käket tror jag. Det måste finnas dricka så att man inte blir uttorkad. Och hur lyckat hade det varit om ingen haft något att snaska på? Men sen får man ju själv välja om man ska ha det så att gästerna får ta med sig själv eller om man säljer/bjuder på själva discot!

3
,Det tredje jag skulle vilja säga ''gör'' discot är folk! SOM DANSAR! Se till att det kommer mycket folk. Alla behöver ju knappast känna varandra, jag menar, hur är det annars man träffar nytt folk? Så se till att det kommer mycket folk och få alla att börja dansa direkt! Då tror jag man får ett hyfsat lyckat disco!

Ha det bra!
P&K

Hjälp mig göra min blogg bättre!

Kommentera gärna mina inlägg!

Besök,besök,besök.


Ämnen som kommer tas upp inom en snar framtid är:

Sexualitet

Livsprioriteringar

Sminktips, etc!

  • kom gärna med förslag om vad jag kan skriva om!
  • vad skulle du tycka vara intressant att läsa om?
  • föredrar du mycket att läsa, lite lagom eller bara ett par rader?

Högt tacksam för svar!

Ämnen!

Nu hade jag tänkt bli lite mer av en aktiv bloggare!

Dvs, minst ett inlägg om dan! Inläggen kommer handla om ting som kan röra hela befolkningen och inte bara mig. Så antagligen kommer inget om min vardag eller dylikt bli omskrivet, utan det kommer istället handla om frågor och tankar om samhället osv! Så är det någon fråga ni vill att jag skriver om eller ett ämne ni vill ska bli omtalat så skriv en liten kommentar! Kommentera gärna mina andra inlägg också!

Ha det bra
P&K

Jag vet, jag vet!

Hejsan!

Har nu då fipplat runt med stilmallar och kodmallar till höger och vänster, skulle ju försöka mig på en egen bloggdesign.
Ja, se hur det gick!

De enda som inte gick min väg är att jag skulle viljat att bakgrundsbilden täcker HELA och inte lägger sig i ''rutor'' bredvid och ovanför varandra! Sen det andra är att jag skulle vilja ha själva kontentan lite mer åt vänster. Bara en cm från menyn ungefär!

Så är det någon som vet hur man fixar det eller har en länk till en genomgång av det eller vadsom så säg till!
 
Ha det bra!
P&K

Min tise! <3

Min älsklings katt Bäjkån! Hon är så fiiiin!





Haha hon är för go min lille tise^^ ! Älskar dig pälsboll du är finast!

Säg gärna vad ni tycker om henne^^
P&K

En söndags natt!

Söndagen började som en helt vanlig dag! Plus en extra släng av förkylning & lite lätt feber. Mamma körde mig och min brors kompis Jesper till ''hemmakväll''. Vi hyrde The bridge, kan inte hitta den någonstans på internet. Men den handlar om tyskarnas försvar av en bro. Det är ett gäng 16åringar som ska skydda den & filmen är gjord från tyskarnas perspektiv som omväxling, den är på tyska och det var en helt okej film.

Vi hyrde The zombie diaries, den hade fått en kommentar om att det var ''the best zombiemovie ever'', jag skulle vilja säga att det var den sämsta b:igaste skitfilm jag någonsin sett! Och sen till sist var det resident evil - degeneration, eftersom filmen är baserad på ett spel är det såklart Jesper vill se den! Sen blev det godishandlande innan vi gick till kassan för betala. Där blev det klydd med kort & skit. En riktig mardröm för mig! Jag hatar sånt! Men det gick hyfsat bra ändå, Jesper tog hand om det så det var lugnt.

Sen bar det av hemmåt! Det blev middag och hela familjen mumsade i sig tacos, det ringde mitt i maten och mamma fick köra iväg ett par minuter. Det var nämligen så att hon skulle hämta en tv hos Henrik som är hennes kollegas son!Vår tv är nog påväg att kola så en nästan likadan + en tvbänk för 1000 kronor var ju bara underbart!

Vi blev färdigätna innan hon var hemma så vi gick från bordet! Robin(bror), Jesper & jag gick till respektive dator där vi satt och slöa lite! LITE, för sen skulle robin ringa fadern vår. Då gick jag & Jesper ner och kollade på ett interessant program om ''Humboldt bläckfiskar'' (Hittar inga bilder på just den sorten så kan tyvärr inte länka!)Mitt i detta kom då mamma hem. Jesper och Anders(styvfar) gick ut i hallen och bar in den i vardagsrummet där den nu
får stå och vänta tills den gamla tv:n inte är duglig längre.

När det var gjort åt mamma sin halvrullade tacos från innan och vi fortsatte kolla på programmet! Det slutade alldeles lagom tills kanals 5's wipeout började! Då Anders och Robin skulle raida i world of warcraft kunde de inte vara med och dela skratten. Men jag, mamma och Jesper satt och flina. Ända tills jag började må illa! Då satt jag väldigt stilla skakade och grät. De tyckte nog mest synd om mig då! Det gick dock över och wipeout tog slut. Då gick Jesper upp igen och jag la
mig på soffan och vilade, så jag missade Beck!

Men sen vaknade jag och gick upp. Jag stal Robins dator lite och väldigt okunnigt satt och lekte med PS lite! Broren har haft en konstant kramp i magen de senaste dygnen så nu hade han fått nog. Helt plötsligt skulle de in till akuten i malmö. Anders och mamma körde med honom in till malmö, och jag och Jesper var kvar väldigt chockade. Vi bestämde oss för att sätta i en film. Där satt vi och kollade på The bridge och snöt oss om vartannat, väldigt förkylda och snuviga båda två.

Filmen tog slut så vi satte i nästa film! The zombie diaries. Vi satt och kommenterade hur kass och b:ig den var. Även den tog slut och dom var fortfarande inte hemma! Jag ringde både mammas och Anders mobil ett flertal gånger, inget svar. Vi halvsomna i varsin soffa tills de kom hem halv fem på morgonen. Läkarna kunde inte se direkt var det var utan fick ta prover. Så vi fick inget konkret besked av vad som var fel. Där tog allt slut. Alla gick och la sig och nu är det måndag!

Kommentera gärna inlägget!

Ha det bra!
P&K

En sminkning!

Inte orkat skriva något de senaste dagarna! Inte haft något att skriva. Har inte hänt så mycket. Men här kommer en bild på sminkningen jag gjorde på mitt öga igårkväll!


Inte så bra jag vet! Menmen, övning ger färdighet!

Onsdag!

Läste igenom mina inlägg och såg det att på ''Vardag och socker i sängen'' hade jag nämn onsdagen. Jag skulle ju berätta vad det var för ärende som var inplanerat. Jo, idag vart jag och mamma på resurscentrum för att hälsa på lärarna och se hur det ser ut just där. Sen pratade vi med Charlotte om hur det funkar där och så!

Det gick väldigt bra tycker jag. De är väldigt flexibla vad gällande ens scheman och alla har individuella scheman etc! Det verkar som ett kanonställe för mig att få en ny fräsch start på. Så jag får hoppas på att jag kommer in bara. Inte mycket mer att säga om det nu faktiskt! Känner mig inte särskildt språklig just nu. Men har ni några frågor så ställ dem och gå inte och undra och anta saker i onödan! Får jag frågor blir de besvarade!

Ha det bra!
P&K

Besked!

Okej nu ska ni får veta vad diskussionen handlade om. Jag kommer skriva lite kort för jag känner att jag inte riktigt orkar använda mig av ordentlig svenska så det blir nog lite halvdant.

Diskussionen handlade om att skaffa hund! Yep. Min mormor har en schäfer som är väldigt gammal. Det är inte fel att påstå att hon inte har så lång tid kvar. Och mormor har då pratat om att fortfarande ha hund sen efter. Men eftersom hon och morfar inte blir yngre orkar dom inte med ännu en stor vovve. Så då hade det få bli en mindre hund. Men samtidigt är mormor skeptiskt till om hon vill det och kommer trivas då eftersom att dom haft schäfrar i alla år och är såkallade ''schäfermänniskor''. Och det är ju inte heller en lögn att säga att vi absolut inte har samma smak vad gäller djur.

Så det slutgiltiga beskedet är (vad jag tror iallafall med en ganska så stor säkerhet), nej jag kommer inte få ha en egen hund som är endast min där och jag kommer inte få bestämma ras! Och hunden kommer inte vara min!

OBS! Jag glömde nämna att anledningen till att jag inte kan ha en hund här är för att vi har två katter!

Men sånt är livet! Jag får vänta tills jag är myndig och har eget!

Ha det bra!
P&K

Diskussionen!

Jag lovade ju att berätta vad diskussionen handlade om, men beslutet är inte taget än. Därför ändrar jag mig och säger att ni får veta vad diskussionen handlar om när beslutet är Ja eller Nej!

I övrigt mår jag ganska kasst. Fysiskt. Känner mig konstig och ööhr. Orkar absolut inte blogga mer idag! Får se när jag mår bättre förhoppningsvis imorgon men kan inget lova.

Ha det bra!
P&K

Tidig morgon!

Imorgon, eller ja idag, så blir det upp tidigt för mig! Modern ska upp tidigt för att ta bussen till malmö! Och snäll som man är erbjuder man sig att gå upp tio minuter tidigare än henne för att brygga kaffe! Det blir nog att stanna uppe då, äta frukost och hoppa in i duschen! Sen ta det lugnt tills mormor kommer vid 13.30 ungefär! Då bär det av till henne för att fika o prata, längesen nu. Dock är det ändå förutbestämt vad vi ska prata om eller rättare sagt diskutera! När jag vet resultatet av diskussionen publiceras det! Inte förr! Men jag får lov att hoppas på att allt går bra och att min önskan uppfylls!

Så vill ni veta vad diskussionen handlade om läs min blogg imorgonkväll!
 
Ha det bra!
P&K

Vardag och socker i sängen!

Dagen har varit helt okej! Vaknade inte förrens vid 15.00! Så det var direkt upp, på med datorn sen ner och kolla på The Tyra Banks show! Inte världens roligaste ämne idag då det handlade om tjejer från sexindustrin och att försöka ta sig ifrån det o.s.v! Sen Blev det ANTM eller Americas Next Top Model som det fullt ut heter! Det är säsong 3 som går på trean nu, alltså inget nytt eftersom jag redan sett alla säsonger ett flertal gånger! I övrigt har dagen varit lugn och fin inga påtvingade planer eller så. Har SO läxa och Matte jag måste göra, men tänker ta mig ledigt från det tills på onsdag!

På onsdag har jag nämligen något inplanerat men det tar vi då! Jag brukar vara väldigt noga med att inte berätta sådana aktiviteter förrens efter det skett för att ingen ska veta vart jag håller hus! Då kan de inte heller komma och överraska mig så jag blir nervös och får panik! Faktiskt inte tänkt på det innan att det är därför jag gör så! Menmen man lär sig ibland av sitt beteende bara man tänker efter lite!

Socker i sängen!
Mitt rum är inte alltid så väldigt välstädat! Det blir ofta stökigt ganska fort efter att jag städat! Men det ser alltid värre ut än det är för det är bara att plocka undan och ställa rätt lite sen är det klart! I lördags var min underbaraste vän T här! Vi åt godis och ostbågar i stora lass, så nu när man drar benet över lakanet kan man känna sockret som river lite lätt! Ja, men hellre det än kattgrus iallafall!

Detta inlägget känns väldigt konstigt och dåligt skrivet egentligen!
Men det är allt jag känner att jag orkar just nu så det får bli så!

Ha det bra!
P&K

Design, utseende, ytlighet etc!

Majoriteten av mänskligheten har sinnet att se!
Det finns ju tyvärr de som är blinda av olika anledningar, kan vara medicinska skäl, det kan vara resultatet av en olycka etc!

Men det känns som att många av alla oss som kan se, inte har förmågan att se!
Då menar jag se hela biten! Inte bara att se utsidan utan att se igenom, granska och tolka det man ser på!

Därför väljer jag en enkel design på min blogg! För att om någon besöker den så kan de få en egen bild och tolkning av det jag skriver om! Att behöva läsa mina inlägg för att kunna skapa ett omdöme!
Jag har sett många väldigt fina egendesignade bloggar! Jag är lite avundsjuk för att jag inte själv vet hur man gör!
Men mallen jag valde tycker jag passar bra sålänge därför är jag nöjd med en väldigt enkel förutbestämd design!

Annars kan designen antingen lura eller säga väldigt mycket om personen i fråga!
T.ex om det är en ganska mörk design där personen skriver väldigt dystra inlägg!
Eller om det skulle vara en design där allt går i rosa! Då skulle man ju nästan kunna gissa att det är bloggarens favvofärg?!

Utseende! Vad är det som får en person att titta två gånger? Att bli intresserad av innehållet! Jo det är just utseendet!
Jag hatar det lite! För jag känner mig som en väldigt snäll, omtänksam och givmild person! Som har ett väldigt vuxet och moget tankesätt! Därför gillar jag inte när folk ser på mig! För jag vet att de får sig en ofta väldigt falsk bild av hur jag egentligen är!

Det finns faktiskt väääldigt få personer som riktigt känner mig!
Som vet viktiga saker om mig! Som vet vad som gör just mig!
Det är lite läskigt, för hur ska jag kunna rätta en fördom om ingen frågar mig om ämnet?!
Jag vill bara att alla ska veta hur jag EGENTLIGEN är! Sen får de tycka vad de vill om det!

Prata med personen innan du blir intresserad! Bli inte intresserad av utsidan då blir man oftast bara besviken av insidan!
Det är lite som en chipspåse! En stor ordentlig frestande påse, men hur mycket får du i den egentligen?
Dåligt exempel kanske! Men jag tror ni förstår poängen!

Ha en trevlig vecka!
P&K

Snödroppar!

Var ute en runda idag. Visserligen regnade det men de första vårtecknena har minsann kommit!
Jag såg snödroppar och smörblommor som trängt sig fram upp ur jorden!
Jag tycker det är så härligt att se snödroppar samtidigt som man hör vårfåglarna sjunga etc!
Då känner man ju sig närmre sommaren, sol och bad och fina blommor och grilldoft!
Hur härligt som helst! Jag hälsar våren och sommaren varmt välkommen!

Bilden är inte tagen utav mig!

(Bilden är inte tagen av mig)

Ny blogg!

Det hände så plötsligt det där med att skaffa blogg igår!
Har försökt mig på det innan, men inte riktigt orkat klurat ut hur det funkar!
Ska se om jag kanske klarar av det denna gånge!

Det var ju efter en underbar middag med min bästavän T på Harmony som vi mätta som tusan åkte hem till mig och skrattade oss halvt fördärvade av diverse roliga personer på youtube som vi började prata om bloggar.

Jag sa att jag haft blogg innan men inte förstod mig på det, och då erbjöd sig såklart min underbara vän att hjälpa mig lite!
Så nu har jag blogg igen! Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva än!
Det blir nog om diverse vardagshändelser etc!

Men iallafall! Jag hoppas alla kommer ha en trevlig lördag och unna sig massa gott!

P&K

Läggdags!

Hade egentligen tänkt vara uppe en stund till, men det händer inget nytt på datorn och sova är ju så skönt!
Så det blir att se vad morgondagen ger!
Hoppas det händer något kul imorgon iallafall!
Sov gott alla! Speciellt min bästavän T ska sova sött^^
Puss på dig darling^^

Blogg!

Denna tänkte jag först och främst ha för min egen skull, som tidsfördriv och för att det kan vara kul!
Förstår mig inte riktigt på allt här ännu så om det blir något knäppt och konstigt får ni ursäkta tills vidare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0