tjoo

En vecka sen jag skrev eller något, men skitsamma typ, ingen som läser ändå (än) ska nog vila en stund nu sen ska jag nog fota vad jag fått i julklapp och lägga in. Ska även möblera om lite, för efter nyår sätter vi igång med sminkbloggen!!! samma adress mer smink. Nu blir det lite vila.

Poss

Lördag.

Just nu sitter jag hemma hos alice med henne och hanna(h). Dom ska till entre nu och handla cigg. Jag stannar här och lyssnar på musik sålänge. Ingen annan hemma så det känns faktiskt ganska skönt. Lite som att ha en egen lägenhet. Man känner sig alltid hemma hos alice.

Känner för att skriva massa random shit nu. Ni behöver inte läsa!

Fan vad jag är sugen på mat. Typ godis pizza vadsom faaan vad gott det hade varit. Fan vad jag älskar att sjunga. Det är så jävla härligt!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag sjunga kan inte skriva samtidigt då! hörs senare eller någon annan dag.

POSSSS

Usch så trött.

Har inte så mycket att säga om dagen, dessutom är jag alldeles för trött för att försöka minnas vad som hänt. Nu ska jag bara duscha, borsta tänderna, och fixa ögonbrynen sen är det bums i säng för min del.

Men ni får sova så sött.
POSS

O-M-G

Matteprov idag. Trodde jag skulle dö. Jag HATAR ekvationer passionerat. Tänk er jättetrött och super flummig försöka lösa typ miljarder (23) sånna här uppgifter:

Heeeelt seriöst!!!!!!!!!! Jag var så jävla uttråkad och rastlös och okoncentrerad, ni vet den känslan man mååååste göra något man verkligen verkligen inte vill och så är man trött också. Så man vet inte om man ska skratta eller gråta. det känns ju nästan som man ska göra bådadera på samma gång. Om jag bara får preciiiis G så blir jag väääärldens gladaste. Om jag tvingas göra omprov(som jag är ganska säker på att jag kommer få göra:'(.. )så vet jag inte vad jag gör. Jag kommer antagligen självdö på plats!

Jag hatar ekvationer, har alltid gjort kommer alltid att göra!!!!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag ta och bädda ner mig med kisemisen och filtar och kuddar och vila!
POSS



JULGRANSTISE


TIPS:inga nya otvättade strumpbyxor på nyrakade ben!



Något jag inte gör om. Nya otvättade strumbyxor direkt från affären på nyrakade ben, AOUCH, är dom behandlade med något bajsmedel:O

Trelleborgs första RIKTIGA snö!


KLICKA FÖR STÖRRE BILD

TJooooooo

har sovit. med strumpbyxor, joggingbyxor långärmat, kofta och JACKA :O

flåt att jag inte skrev något innan jag lade mig menmen, nu ska jag ladda upp en massa bilder så blir det bilder på den FÖRSTA RIKTIGA- trelleborgssnön!

I skolan..

Sitter just nu i studietorget. Mia är här på besök, mycket trevligt!
Tydligen hade jag Pia och Mija gjort helt fel i vårt naturkunskapsarbete,
så nu kommer vi antagligen få IG GREAT.......
Palla, helt seriöst. Idag är jag bajsnödig i hela jävla huvudet. Vill hem nu!!
Meeeeen måste vara med på matten. Herregud prov imorgon kommer gå
åt helvete. Jaja. Fan vad jag bara rabblar helt jävla random just nu.

Äsch vi hörs semare.

POSS

GinaTricot!

Ett litet inlägg innan jag går och nannar!

Jag kan ibland tycka att Ginas kläder ser billiga ut, oftast deras ''festklänningar''. Även om det är en fin design så kan materialet göra att det ser lite cheap ut. Deras andra kläder gillar jag dock, bra priser och relativt bra kvalité. Men jag ger mestadels plus till Gina!

Kära tomten, de här plaggen skulle jag vilja ha!


Poss och godnatt!

TRåkigt inlägg I guess.

Tror nog inte jag någonsin kommer få ett ''normalt'' umgänge, Men jag klarar mig ''ensam'' i fortsättnigen gör jag saker och ting för mig själv, it's my time! typ FUCK allt skit :D:D:D::D:D:D

Poss på er alla normala där ute!

LINDEX


Detta är en underklädes lalala-grej, men jag tycker den hade funkat som linne?
Jag menar man har ju inte den som underkläder under typ en t-shirt?






Bara jag som hade tyckt det var skitsnyggt med en av dessa under en halvtransparent enfärgad blus?

Shiet!

Skrev ett kort litet inlägg igår och fick fyra kommentarer:P haha undrar vart dom kom ifrån? har ju inte ens länkat min blogg någonstans:P hhahaha men ändå kul såklart!!!

Idag har jag sovit heeeeeeeeeela dagen. känner mig lite wä o blä :( menmen, ska göra lite matte nu ikväll får se hur det går!

Min blogg kommer förövrigt antagligen vara megatråkig nu i början, men jag känner att jag först och främst måste vänja mig vid att logga in o skriva något och sånt:P

Men seeen så!

Ha det bra tills vidare! Poss

Wihoo

Nu kör vi så smått med bloggen igen! Får se hur det går!

Vad tycks om designen ? inte illa för en nybörjare ;)? haha nej skoja.
Vi höres mina oexisterande bloggläsare

POSS

RSS 2.0