Jag är arg.

Jag är arg, det är jag. Över många många saker just nu (som vanligt), men denna gång över andra saker än vad det brukar vara.

När jag började skriva detta inlägget, för typ tjugo minuter sen. Tänkte jag skriva vad det var jag var arg över. Men jag orkar inte. Jag vill inte, jag vet inte vad jag vill. Jag vill bara att för en gångs skull så ska allt fungera normalt i typ en vecka.

Jag hatar att minst en gång om dagen är det något som bara shreddar mina nerver i slamsor. OOHHRR, hur svårt är deeeeeeeeeeeeet?

Och så börjar skolan på måndag.

Mamma hade nog rätt, skulle inte ha slutat med sertralin. Det var för tidigt! FUCK OCKSÅ. Men vill inte börja med dom igen.  Orkar inte skriva upp alla anledningar här, men det finns ett par.

LACK LACK LACK LACK LACK LACK. Jag lackar söööönnnndddeeerrr.

Hjälp?

Slutligen, HISS/DISS?

Midjehöga lädershorts från Topshop, HISS eller DISS?



Har man kroppen till dom och matchar det rätt tror jag det hade kunnat vara snyggt, dock inte på mig.

PUSSSSSSS

Still Topshop.

Lite enskilda saker istället för kollage^^

Smaskiga skor, GE MIG DOM!


Lite halvcoola trosor.

En cool broch.

SNYGG RING.

En jävla massa TOPSHOP!

Godsaker från Topshop.


Söta bralets att ha under exempelvis kavaj.


Finfina väskor.


Allt detta vill jag ha! (Snälla farbror tomten).

DINSKO.SE


Doggies



Klickbara

Lite roliga bilder.




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

H&M

Det var nog meningen att jag skulle lägga upp denna för år och dar sedan, men men, bättre sent än aldrig?


Nu ska jag utnyttja bloggen.

För fullt. Jag har en massa skit? på datorn. Ex roliga bilder eller saker som jag har sparat för att det är kul eller sött eller whatever. Dock känner jag att jag behöver organisera i min dator lite. Så då tänkte jag lägga upp det här! För då kan jag fortfarande kolla på det när jag vill etc:D Så det kommer komma ett par random inlägg nu!

Wiiie

Att blogga.

Det som känns jävligt bra med att inte ha en känd blogg. Alls, alltså överhuvudtaget, inte ens läst av mina närmaste. Är att man inte känner någon press om att ''shit måste skriva fem inlägg idag så att jag inte förlorar läsare''.

Jag själv läser många bloggar, och jag tycker att många av dom har tappat sitt sting liksom. Det är inga bra bloggar längre. Men jag dömer dom inte. Man får väl andra intressen, har andra ''måsten''. Om bloggandet har blivit ett måste i vardagen är det dags att lägga ner. Även om man tjänar på det. Annars kommer det bara sluta med att man mår dåligt av det.

Jag själv har blogg, inte för att vara en del av bloggcommunity:T utan för att kunna se tillbaka när jag är äldre vad jag kände och har haft för tankar. Som en dagbok man inte kan bli av med.

Alla väljer givetvis själv vad de vill att deras bloggar ska innehålla, om det ska vara personligt eller handla om skönhet eller kanske om sport, eller en humorblogg, man skriver det man själv vill.

Jag hoppas på att bloggvärlden inte dör ut på iaf ett par år, men det återstår att se. Men till alla bloggare/bloggerskor kända som okända, gör det ni brinner för, brinn inte för det ni gör!

Ha en bra dag alla. PUSS&KRAM

It feels sooo weird.

Vet inte vad det är men det känns så konstigt.... Whaaat, vad snackar jag om? Jag älskar mina vänner så mycket. Ohhhh, vad vill jag göra just nu ? jag vill rita blommor, det är väl roligt typ, nej för jag kan itne rita. Jag är cpflummig just nu. men musik är trevligt. Jag vill sjunga men har inte möjlighet nu. Jag älskar blue keld. Fan vad vackert det låter i mina öron just nu. Världen är fin. Bara man ser den på rätt sätt. Jag vill shoppa massa nya saker. Ska iaf färga håret imorgon.

Byta samtalsämne? ADHD

RSS 2.0